Decupati dupa Linia continua, apoi rasuciti Sin indoiti si ingerasul este Gata. Ingerasii de hartie pot fi folositi si PE post de varf pentru bradutul sau Bradul ce va fi impodobit in Seara de ajun. Modelul pentru ingerasul de hartie il aveti mai jos. Sablonul trebuie decupat pe toate liniile continuer si apoi indoite aripioarele si Prinse intre ELE la Spate. En plus fata de modèle, mai puteti decupa MICI gaurele la baza ingerasului de hartie. Copiii vor putea astfel exersa o activez de snuruire pentru a Decora poala ingerasului cu un Siret (de preferita argintiu sau auriu). Masa de craciun Céré o Pregatire speciala. De aceea astazi va Propunem niste suporturi de servetele usor de realizat si de efect. Realizat DIN hartie Rosie, décor acest pentru Masa de craciun se va asorta foarte bine cu niste servetele verzi. Daca fera cu hartie glasata nu va mai fi nevoie de colorat. Daca imprimati sabloanele PE hartie Alba, CEI MICI se vor delecta Coloret si pictand micile decoratiuni DIN hartie pentru Masa de craciun.

Daca reusiti sa faceti trei, aveti trei mages de la rasarit DIN hartie. Bună! AȘ Dori și eu modelele pe care le aveți, mulțumesc (adresa MEA de mail e aceeași ca numele FOARTE FRUMOS.SE POT FACE MULTE DACA AI RABDARE, IMAGINATIE SI CEL MAI importante MULT DRAG PENTRU COPII deosebita coronita. IMI place mult si o voi lucra si eu. IMI plac si ghirlandele. multa sanatate si putere de creatie! Buna, Laura in primul rand doresc sa iti urez sa va traiasca Fetita si sa fiti sanatosi si fericiti. Multumesc pentru tot ce am invatat de la tine. Comme dori sa iti pot trimite un fisier mai marisor cu ce am eu Referitor la fait à la main si stiu Sigur ca ti-ar placea. Daca se poate, astept o adresa de mail de la tine. Inca o Data ITI multumesc. Cu Drag, EMA le puteți descărca DIN articol. Nu trebuie să le trimit. Buna Seara! Multumesc Frumos pentru materiale publicate! Mie una, mi-au fost de Mare ajutor in cursul acestui an la Gradinita.

Va rog frumos, comme Dori si eu Zana primavara… e minunata! Am folosit si Celelalte Zane la Gradinita… copii au fost foarte incantati de “fotografiile Zanelor”. Va multumesc Frumos! ma Bucur ca v-au fost utile. va trimit si primavara, SPER si la “figurat”. Springflower, incerc sa il descarc sa vad ce e in El si TI-l DAU si tie. Vreau si euuu fisierul, daca se poate… tot l`ACPPU PE Internet idei si chestii de genul, CACI incepe sa ma pasioneze DIN ce en ce mai mult.

Comments


Add Comment